Οι Συνεργάτες Μας

BARBAS BELLFIRES

Η Barbas Bellfires ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1976 και έκτοτε παράγει μοντέρνα και καινοτόμα τζάκια ξύλου και υγραερίου. 

Η αγάπη για τα τζάκια και τις σόμπες παρέμεινε διαρκής. Γι’ αυτό εργάζονται επιμελώς στην ποιότητα των τζακιών τους και φροντίζουν να είναι ασφαλές και να λειτουργούν χωρίς προβλήματα. 

CHARNWOOD

Ως ο παλαιότερος Βρετανός κατασκευαστής ξυλόσομπας η Charnwood είναι αφοσιωμένη στην παροχή προϊόντων διαρκούς σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.

Όλα ξεκίνησαν το 1972 όταν ο Alfred Wells και δύο από τους γιους του, ξεκίνησαν μια μικρή μηχανολογική επιχείρηση στο Niton του  Isle of Wight.  Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουν αναπτυχθεί από το αρχικό μικρό εργοστάσιο τους που ήταν περίπου 1500 τετ. πόδια στο σημερινό τους χώρο άνω των 50.000 τετ. ποδιών.

 

ROCAL

Η Rocal έχει το ίδιο όραμα από τότε που ιδρύθηκε το 1982 στη Βρκελώνη για να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων όπως, ανεξάρτητες σόμπες, ένθετα τζάκια και μπάρμπεκιου που προσδίδουν στο σπίτι σας την άνεση της φωτιάς από ξύλο.

Πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή λειτουργικού και όμορφου σχεδιασμού, συνεργάζονται στενά με σχεδιαστές και μηχανολόγους για να δημιουργήσουν προϊόντα με τις προδιαγραφές που χρειάζεστε για το σπίτι σας.

PAUL AGNEW DESIGNS

Τώρα που πλησιάζει το 40ο έτος του στη βιομηχανία, ο Paul Agnew είναι το κορυφαίο όνομα στο σχεδιασμό, και την κατασκευή, τζακιών ξύλου, υγραερίου και ηλεκτρισμού διεθνώς.

Με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με μια έμπειρη ομάδα, η οποία συνδυάζει γνώση που ισοδυναμεί με την εμπειρία ενός αιώνα στον τομέα, ο Paul Agnew Designs έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας, πολυτελή και μοναδικά σχέδια για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά.

LL-CALOR

Η LL-Calor είναι Ισπανική κατασκευαστική εταιρεία που έχει ως αρχή την παραγωγή ποιοτικών τζακιών με ελκυστικές τιμές.